Påmelding til julegudstjenester


I år må man melde seg på flere av julegudstjenestene
 
Julegudstjenester og påmelding
 
Info ang påmelding: 
-Man melder seg på i korhort (Du melder på enten bare deg selv, eller deg selv og de andre du du skal gå med/sitte sammen med, som er i samme kohort/familie som deg selv-Maks 5 til sammen). Den som melder på er "gruppekontakten" som blir oppringt ved en evnt smitteoppsporing.
-Det er viktig at samme person IKKE melder seg på flere ganger. Om du hjelper andre med påmelding; bruk deres navn!
 
Gudstjenester i julen som krever påmelding står her, og her melder du deg på:

FØRRESFJORDEN SOKN
NEDSTRAND SOKN

TYSVÆR SOKN
                                       
     
NB! Vi åpner for påmelding 13. desember (3. søndag i advent) kl 15. Hver påmelding kan ha maks 5 personer som må tilhøre samme gruppe/kohort (som kan sitte uten en meter avstand fra hverandre).
 
 De som ikke er på internett kan ringe kirkekontoret for registrering.

 
                             
                                
Julehøytiden samler vanligvis mange til gudstjeneste. Spesielt på julaften har vi alltid fulle kirker. For de som leder og medvirker i julegudstjenestene er det inspirerende å kjenne menighetens forventning og glede.
 
Det er en sterk opplevelse av fellesskap når feststemte folk, unge og gamle, samles for å motta og delta i høytidens underfortelling, som lovsynger og undres over troen på Guds kjærlighet som kommer til vår verden. Vi berøres av mysteriet: Barnet i krybben viser oss Gud.
 
På tross av smittebegrensninger ønsker vi å samle folk i kirkene også i denne julen. Foruten smitte er det to andre ting vi ønsker å unngå:
-
 Vi vil unngå at feststemte barn og voksne skal bli stoppet i kirkedøra fordi alle plassene er opptatt.
-Vi vil også unngå en situasjon der folk lar være å komme til kirkene fordi de tror at det er umulig å få plass i kirkene julaften.
 
Derfor har menighetene i Tysvær bestemt at vi skal ha påmelding til alle gudstjenestene på juleaften og 1. juledag. Det betyr at vi oppfordrer folk til å melde seg på gudstjenestene ved å registrere seg ved hjelp av internett.

 
 
Vi håper denne ordningen vil legge forholdene best til rette for en høytidsstemt og god julefeiring i kirkene.

 


                 

Tilbake