Resultatene er klare


Takk for støtten til årest fasteaksjon!

 

TAKK for støtten

Her er årets resultat for fasteaksjonen til Kirkens nødhjelp.

Det var et spesielt år for årets fasteaksjonen som så mye annet nå om dagen. Vi kunne ikke samle inn pengene ved å gå fra dør til dør slik konfirmanter og foreldre pleier å gjøre. Innsamlingen måtte foregå på annen måte, og menighetene opprettet digitale innsamlingsaksjoner på sine Facebooksider.

I tillegg oppfordret vi gjennom de kanaler vi har til å gi et bidrag på aksjonene, VIPPS eller SMS. Det var en annerledes måte å jobbe på, og på selve aksjonsdagen må jeg si at vi savnet bøssebærerne våre. Tatt alt i betraktning er vi fornøyd med resultatet.

 

I Tysvær kommune ble det samlet inn 124 579 kr. Dette er 21% mindre enn i fjor, men kan gi varig tilgang på rent vann og dermed forandre livet til 623 personer.

Tysvær kommune kom på 3. plass i Rogaland når en regner i snitt pr. innbygger – like bak Suldal og Bokn.


Nedstrand sokn samlet inn 32.283,- og Tysvær sokn samlet inn 35.283,- . Dette gir menighetene 4. og 5. plass i Rogaland snitt pr. innbygger.

I Førresfjorden menighet ble det samlet inn 56.572 kr. Det er nr. 7 av menighetene i Rogaland på innsamlet beløp.

                                          

 

Bokn kommune

Dette året vart pengane samla inn via nett/vipps: kr.10.380. Det førte til lågare inntekt enn tidlegare år når konfirmantane har gått frå dør til dør. (I fjor 17.584)

Palmesøndag kom det også inn 700 kr til Vipps nr 88450 som er offer via Bokn Kyrkje.

Dersom innkomen sum vert delt på innbyggjarane i kommunen, vert det 12 kr pr person. Dette er plass nr. 2 i Rogaland.
 

Kyrkja i Tysvær og kyrkja i Bokn vil gjerne takke alle som har vært med å gi et bidrag til årets fasteaksjon, delt de digitale fasteaksjonene eller lagt lapper i postkassene!

 

- Kjersti H. Lofthus, diakon Førresfjorden & Jan Magne Moi, kyrkjeverge Bokn

Tilbake