Konsert med Grex Vocalis


Hør korperler fra flere århundre i Aksdal kyrkje 1.juni kl.18.00

 

 

Lørdag 1. juni 2019 kl. 18:00 har det legendariske Oslo-koret Grex Vocalis under ledelse av dirigent Carl Høgset konsert i Aksdal kirke i Tysvær. Konserten deler de med Kammerkoret Bocca, dirigert av Ive Buch Romme. Vi ser fram til en koropplevelse av de sjeldne her på Haugalandet, og håper at mange korinteresserte vil komme og dele denne kvelden med oss.

 

Grex Vocalis ble stiftet av Carl Høgset i 1971 og etablerte seg snart som et av de ledende kammerkorene i Norge. Koret er inne i sitt siste år, og dette er den siste turneen koret gjør i Norge.  Varemerket til koret er den spesielle, homogene klangen som har kjennetegnet Grex fra første plateutgivelse og fram til i dag.  På konserten i Aksdal kirke skal koret framføre musikalske høydepunkt fra mange ulike epoker, både av utenlandske og norske komponister.

 

Grex Vocalis har turnert mye både i Norge og Europa, og har også besøkt Japan og Cuba. Koret har vunnet tre Spellemannpriser, førstepriser i nasjonale og internasjonale korkonkurranser, gitt ut ti plater og medvirket på enda flere. Det er første gang koret synger på Haugalandet.

 

Konserten arrangeres av Kammerkoret Bocca, som også synger en egen avdeling og fellesnummer med Grex Vocalis – i samarbeid med Førresfjorden menighet.

 

 Ta gjerne kontakt for mer informasjon:

 

Kammerkoret Bocca v/dirigent Ive Buch Romme

dirigent@kammerkoretbocca.no, tlf. 95785548

 

Førresfjorden menighet

v/menighetspedagog Ragnhild Elisabeth Risanger Meland

Ragnhild-Elisabeth.Meland@tysver.kommune.no, tlf. 97595069

 

Billetter – kr 250,- (voksen) / kr 125,- (barn, student) kjøpes på www.ticketco.no eller ved inngang.

Alle korsangere får rabattert pris – kr 200,- (oppgi hvilket kor du synger i).

Tilbake